AVA jeugdstage krokusvakantie 2016

 Op maandag 8 februari, dinsdag 9 februari en woensdag 10 februari 2016 gaat de tiende AVA jeugd volleystage door.  Deze jeugdstage is toegankelijk voor pre-miniemen, miniemen, kadetten en scholieren (meisjes & jongens).  De pre-miniemen hebben één dag training (woensdag), de miniemen hebben twee dagen stage (maandag en dinsdag),  de andere leeftijdsgroepen drie dagen.

Er wordt telkens getraind van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.  Per sporthal geeft een gediplomeerde trainer de oefenstof.  Je dient in je eigen lunchpakket te voorzien.  In sommige sporthallen dien je zelf je drank mee te brengen, in andere sporthallen kan je ter plaatse een drankje kopen. Deze informatie volgt later.

In volgende sporthallen zal de jeugdstage doorgaan.

Meisjes kadetten en scholieren:

– sporthal Capenberg, Borsbeeksesteenweg 45 te Boechout (vier velden)

Jongens kadetten en scholieren:

– sporthal Mortsel, Drabstraat (drie velden)

Meisjes en jongens préminiemen en miniemen:

– sporthal ‘Vordensteyn’ in Schoten (drie velden)

Deelnameprijs: 60 euro per persoon voor de kadetten tot en met scholieren, 40 euro per persoon voor de miniemen en 20 euro voor de pre-miniemen.  Inschrijven kan alleen via een e-mail te sturen aan [email protected] met opgave van voornaam en naam, adres, telefoon of GSM nummer + e-mail, je leeftijd, je niveau (E-D-C-B-A en regionaal of provinciaal) en voor welke club je uitkomt.

Gelieve in te schrijven voor 31 januari 2016. Als je geldig hebt ingeschreven krijg je enkele dagen voor aanvang van de stage een e-mail met alle praktische informatie en afspraken.

Je inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld  op rekeningnummer

BE70 1325 0162 4225 op naam van Topvolley Antwerpen.  Vermeld ook je naam en AVA stage. 

Namens de AVA werking

Dirk Eestermans

Coördinator AVA

0476 30 99 32

Reactiemogelijkheid is gesloten